Hoteller og overnatningsvirksomheder
Effektive og bæredygtige løsninger til bedre gæsteoplevelser

Thumbnail Thumbnail

Med vores ekspertise og innovative totalløsninger kan vi levere markedets mest sikre, effektive og bæredygtige serviceydelser.

Dine gæster forventer sikre, rene og velduftende miljøer, eller med andre ord: førsteklasses oplevelser. Diversey er global markedsleder inden for hygiejneløsninger med fuldt fokus på gæsteoplevelsen. På den måde hjælper vi dig med at opnå den højeste kundetilfredshed og -loyalitet. Vores løsninger starter med at forstå din virksomheds behov og udfordringer.

Vi implementerer brugervenlige, effektive løsninger, der sikrer konsistens på tværs af dine bygninger og løser udfordringer, der påvirker din top- og bundlinje, herunder tiltrækning og fastholdelse af gæster, styrkelse af dit brand samt styring af løn- og driftsomkostninger. Dette gør vi med løsninger og metoder, der tilgodeser vores planet.

Leverandør af totalløsninger til hotelbranchen

Vores kunder har tillid til vores løsninger. Takket være vores helhedsorienterede tilgang til rengøring fungerer vi som totalleverandør af hygiejneløsninger, og vi yder support gennem hele processen. Uanset størrelsen af dit hotel eller din overnatningsvirksomhed designer vi det hele rigtige, unikke rengøringssystem til dig.

Få fuldt udbytte af vores løsninger med disse programmer målrettet hoteller og overnatningsvirksomheder:

  • Intelligent restaurant
  • Bæredygtigt vaskeri
  • Effektiv hotelrengøring

SPAR, ØG og OVERVÅG med Diversey

Med vores Spar, øg og overvåg-model kan du løfte rengøringen i vaskerum, restaurant(er) og gæsteområder til et helt nyt niveau og samtidig overvåge effektiviteten på en produktiv, sikker og ansvarlig måde.

SPAR – på rengøringsmidler, mandetimer, drift og affald med effektive processer og løsninger.

ØG – omsætningen med kundekommunikation og uovertrufne gæsteoplevelser

OVERVÅG – effektivitet og forbedringer med The Internet Of Clean-løsninger.