Diverseys mission er at beskytte og drage omsorg for mennesker hver eneste dag. Diversey er og vil altid være pioner og livsfacilitator. Vi bestræber os på hele tiden at levere revolutionerende rengørings- og hygiejneteknologier, der giver vores kunder i alle globale sektorer komplet tryghed. Vores kunder kommer fra følgende sektorer: Bygningsvedligehold, sundhed, hotel, detail og restauration samt føde- og drikkevarer. Diversey leverer produkter, systemer og tjenester inden for rengøring, desinficering og vedligeholdelse, som effektivt integrerer rengøringsmidler, maskiner og bæredygtighedsprogrammer. Alt, hvad vi gør, er baseret på en overbevisning om, at rengøring og hygiejne er livsnødvendigt for os, og at vi derfor beskæftiger os med et livskritisk område.

 

Diversey trækker på 95 års ekspertise og viden, som vi bruger til at udvikle rengøringsteknologier, der redder liv, og som er baseret på en kundefokuseret tilgang, der inspirerer til bæredygtige løsninger. Kernen i vores forretning er at imødekomme vores kunders behov med udgangspunkt i beskyttelse og forbedring af miljøet. Diverseys etiske forpligtelse er integreret i alle vores produkter og den daglige kontakt med vores medarbejdere, kunder og omverden. Vores etiske principper driver vores ambition om at være fremtidens pionerer og stå i spidsen for innovation og forbindelse af intelligente enheder til skyen.

 

The Internet of Clean™ er et centralt element i vores forretning, som forbinder menneskers tankevirksomhed med maskiner for at sikre, at vi konverterer dataindsigter om rengøring og hygiejne til effektiv drift med respekt for den menneskelige kapital. Diversey bidrager til væsentlige produktivitetsforbedringer, en reduktion af de samlede driftsomkostninger og beskyttelse af dit brand. Diverseys hovedkontor ligger i USA i Fort Mill, South Carolina, og har ca. 9.000 ansatte på globalt plan med en nettoomsætning i 2017 på ca. USD 2,6 mia.