Personlig hygiejne
Fordi hver øjeblik tæller

Thumbnail Thumbnail

Når det kommer til hudpleje, ved vi, at de mindste øjeblikke kan gøre en stor forskel, uanset branche.

Diversey er stærkt forpligtet til at ændre den måde, vi som industri ser på personlig hygiejne ved regelmæssigt at forny os selv og i samarbejdet med vores kunder. Vores hygiejneløsninger understøtter mange behov i flere brancher, herunder hotel- og restaurantbranchen, catering, sundhedspleje, og dagligvarehandlen.

 

En markedsleder inden for personlige hygiejneløsninger

Når det kommer til at holde gæster og ansatte raske og sunde, er håndhygiejne afgørende for at holde bakterier og vira væk. Diversey tilbyder effektive løsninger, der imødekommer behov og udfordringer i de specifikke miljøer, som de er designet til.

 

Front of House

Vi ved, at kunderne vurderer hygiejnestandarderne i din virksomhed efter, hvor hygiejnisk dine synlige områder opfattes. Din tilgang til håndhygiejne giver kunderne en vis sikkerhed, og derfor leverer vi sikre, hygiejniske løsninger med robuste, tyverisikrede doseringssystemer, der sikrer ensartet tilgængelighed, lavere omkostninger og større kundetilfred, der beskytter dit brand.

 

Back of House

For at du skal kunne fokusere fuldstændigt på din virksomhed, har vi designet sikre, enkle og mindre omfangsrige håndhygiejneprodukter, der er nemme at integrere i din kerneforretning. Dette betyder, at dit personale kan forfølge de samme høje standarder inden for alle anvendelsesområder og på alle placeringer og geografiske områder.

 

Skoler og klasseværelser

Vi ved, at sikkerheden for dine studerende og medarbejdere er din højeste prioritet. Du ved, at god håndhygiejne er den mest effektive måde at stoppe udbredelsen af ​​forkølelse, influenza og andre infektioner på skolens grund. For at understøtte dine prioriteter leverer vi effektive håndhygiejneløsninger til at stoppe spredning af bakterier, mens de allergifrie produkter beskytter både dine studerendes og medarbejdernes sundhed.

 

Sundhedspleje

Håndhygiejne er den mest effektive måde at redde liv på, da den stopper og forhindrer spredning af bakterier. Vi deler dit engagement i at fortsætte med at forbedre overholdelse af håndhygiejne ved at levere løsninger, der kan hjælpe dig med at opfylde Verdenssundhedsorganisationens (WHO) fem punkter om håndhygiejne for patienter.

 

Hotelværelse

Vi er opmærksomme på, at de personlige hygiejneprodukter, du tilbyder dine gæster, afspejler dine værdier og giver dig en chance for at forbedre dine gæsters oplevelse. Vi arbejder sammen med vores kunder om at designe attraktive og skræddersyede produkter til personlig hygiejne sammen med de bedste mærker, som dine gæster kender og stoler på. Vi tilbyder dispensere, der reducerer plastaffald, leverer førende holdbarhed og reducerer udgifter.

 

Pålideligt produktsortiment

Vi har en imponerende international produktportefølje, der opfylder kravene i alle de sektorer, vi arbejder med. Vores kunder henvender sig til os, fordi vores løsninger er velkendte, innovative og omkostningseffektive. De er loyale kunder hos os på grund af vores fremragende service og opmærksomhed på detaljer.

 

Global tilgængelighed

Vi opererer på seks kontinenter og er forpligtet til at gøre en positiv, bæredygtig forskel for at forbedre folks liv ved at imødekomme behovene i de samfund, hvor vi og vores kunder arbejder.

 

Soap For Hope™

Mere end 7 millioner børn dør hvert år af sygdomme, der kunne forhindres ved håndvask. Samtidig genererer et typisk hotel med 400 værelser 3,5 ton sæbeaffald. Affaldet går enten til losseplads eller transporteres til et genbrugsanlæg, der koster hotellerne enorme summer.

Vores Soap for Hope-program lærer samfund, der er i fare, at drage fordel af hotellets sæber og forædle dem til nye sæber.

 

Private organisationer for patientsikkerhed (POPS) Håndhygiejne

Gennem vores medlemskab af de private organisationer for Patientsikkerhed Håndhygiejne (lanceret af Verdenssundhedsorganisationens service- og sikkerhedsafdeling) stræber vi efter at bruge vores globale styrker til at forbedre implementeringen af ​​WHO's anbefalinger i forskellige dele af verden, herunder udviklingslande.

Sammen arbejder vi for at reducere globale sundhedsrelaterede infektioner, herunder antibiotikaresistente patogener.