Facility Management – Bygningsforvaltning

Thumbnail Thumbnail

Vi tilbyder løsninger, der sparer tid, øger avancen og skaber større værdi for dine kunder.

 

Vi mener, at rengøringsdriften kun er en succes, hvis alle interessenters behov er opfyldt. Derfor starter alle Diverseys løsninger med at opnå en forståelse af vores kunders behov. Vi bruger vores markedsførende position til at trække på vores erfaring og viden og derigennem skabe nye muligheder, der hjælper rengørings- og servicefirmaer med at vækste deres forretning.

Value Creation

 

Driftseffektivitet
Vi ser rengøring i et mere holistisk perspektiv, der omfatter alt lige fra arbejdskraft til rengøringsartikler, kvalitet og økonomi. Vi leverer løsninger, der strømliner din drift og samtidig gør den mere miljøvenlig og omkostningseffektiv.

 

Profitabel vækst
Din succes afhænger af, at du løbende erhverver nye kunder og optimerer eksisterende kontrakter. Med vores best practice-koncepter og differentiering gennem besparelser på levering og totalomkostninger understøtter vi opfyldelsen af disse mål.

 

Løbende innovation
For at hjælpe virksomheder med hele tiden at blive mere effektive innoverer vi hele tiden på vores produktsystemer, metoder og support og deler markedsviden for at levere de rigtige løsninger på det rigtige tidspunkt.

 

Bæredygtighed
Vi definerer bæredygtige løsninger som løsninger, der har en direkte fordel for mennesker, planet og bundlinje. Vi stræber med vores miljøvenlige produkter, brancheførende opmålings- og doseringssystemer samt samvittighedsfulde ressourcestyring efter at skabe balance i din forretning.

 

Mennesker og sikkerhed
Det, der adskiller en god fra en fremragende rengøringsdrift er at sikre medarbejdernes motivation og sikkerhed. Vi tager sikkerhed seriøst og tilbyder værktøjer, træning og support, der hjælper med at forebygge personskader og samtidig gør opgaverne nemmere.

 

Optimering af arbejdskapital
Ved at strømline køb, reducere varebeholdningen og minimere omkostningerne til udstyr kan virksomheder selv tage styringen over effektiviseringer, der gavner bundlinjen. Vi understøtter vores kunder med Smart Fleet Management-systemer, økonomiløsninger samt intelligent sporing og overvågning.

 

Integrerede løsninger til bygningsforvaltning

Vi sætter en ære i at tilbyde en helhedsorienterede tilgang til rengøring og intelligente, integrerede løsninger, der dækker alle behov inden for bygningsforvaltning og beskytter dit brand og din forretning.

Customer Centric Solutions