Vi ønsker hele tiden at forbedre os.
Vores ambition er at forbedre os i alt, hvad vi gør.

Thumbnail Thumbnail

Diversey er førende på det globale marked for hygiejneløsninger og har brancheførende ekspertise inden for især hotel- og restaurationsbranchen.

 

Oplæring, træning og procedurer 

Alle vores produkter kommer med et omfattende oplærings-/træningsprogram. Hvad enten du har brug for oplæring i forbindelse med opstart eller løbende, eller et skræddersyet eller målrettet forløb, står Diverseys tekniske team klar til at klæde dine medarbejdere på til at betjene udstyret og bruge systemerne korrekt.

 

Værdirapportering

Rettidig, korrekt rapportering er afgørende for Diverseys driftsaktiviteter. Vores services teams bruger avancerede rapporteringsværktøjer til at gennemgå, revidere og rapportere eksisterende og potentielle problemer samt driftsforbedringer.

 

Systemer til opmåling og dosering

Diverseys systemer til opmåling og dosering fokuserer på opmåling og dosering, medarbejdernes sikkerhed og brugervenlighed. Udstyret vedligeholdes af Diverseys tekniske specialister og udlånes gratis til vores kunder

 

Rådgivning

Vi har omfattende lokal og global erfaring. I samarbejde med applikationseksperter vurderer og kommer Diversey med forslag til forbedringer af procedurer og interne processer, så effektiviteten og sikkerheden øges.

 

Produktsystemer

Produkter og systemer, der giver effektiv drift, sikkerhed og enkelthed. Løsninger kræver ofte koncentrerede kemiske opløsninger med sikkert, brugervenligt udstyr til opmåling og dosering.

 

Installation og support

Alle Diverseys installationer følger samme proces for at sikre, at kundens drift påvirkes minimalt. Vi yder support på alt udstyr og alle kemiske opløsninger på din adresse. Diversey kundeservice (800-supportlinje) holder åbent hele døgnet rundt, alle ugens dage.

 

Bæredygtighed

Vi tror på, at bæredygtighed kan gå hånd i hånd med en sund bundlinje. Miljøvenlige løsninger er ikke alene lønsomme. Det er også god forretningspraksis, både nu og i fremtiden. Med miljøvenlige løsninger kan vi leve op til vores løfte om at passe på vores samfund. Dette er en central komponent i Diverseys etos.

Hospitality Continuous Improvement

Diversey tilbyder dig et program med:

  • Markedets bedste opmålings- og doseringssystemer med lavest mulige driftsomkostninger
  • Et skræddersyet oplærings- eller træningsforløb fysisk – eller digitalt på Diverseys e-læringsplatform (inklusive kundespecifikke træningsvideoer)
  • Landsdækkende service, hvor vi har fokus på at levere den løsning, der passer bedst til dig. Vores service omfatter fødevaresikkerhedskontroller.