Bæredygtighedsrapport

Thumbnail Thumbnail

Diversey har altid værdsat miljøvenlig forvaltning som en effektiv forretningsstrategi.

 

Fjernelse af affald i vores aktiviteter og mere ressourceeffektivitet på alle Diverseys faciliteter driver miljøudviklingen fremad og giver et økonomisk afkast af investeringen. Derudover strækker vores miljøforpligtelse sig ud over vores drift. Vi forsøger også at reducere spild, spare vand og spare energi på vores kunders faciliteter ved at levere innovationer, der fokuserer på bæredygtighed. Vores tilgang til produktdesign er også i spidsen, hvor vi ser nærmere på kildematerialerne i vores produkter for at sikre et sikkert og miljøvenligt forvaltning gennem hele værdikæden.

2025 environmental goals infographic

 

Diverseys engagement i bæredygtighed afspejles tydeligt i vores bæredygtighedsrapporter, der blev lanceret i 2004. Vi har også vist gode resultater, som er blevet anerkendt gennem vores partnerskab med WWF og Climate Savers, ledelse af Carbon Disclosure Project, bistand med Alliance for Water Management, modtagelse af Asean Corporate Sustainability- prisen og mange andre præstationer.

2025 Goals infographic people

 

Bæredygtighed vil fortsat være en væsentlig del af vores forretning, vores medarbejdere og vores nye innovationer i fremtiden. De miljøudfordringer, som verden står over for, skal tackles af førende virksomheder, der ønsker at omdanne deres industrier med effektive, tekniske og bæredygtige metoder. Diversey vil fortsætte sin bæredygtighedsrejse med fokus på positive sociale, miljømæssige og økonomiske forbedringer.

Goals infographic solutions.png