Industrivask
Opnå markedets bedste vaskeridrift

Thumbnail Thumbnail

Vi tilbyder løsninger, der dækker dine vaskebehov og hjælper dig med at nå dine forretningsmål.

 

Opretholdelse af høje standarder for vaskehygiejne og vaskeridrift kræver effektiv levering af produkter og serviceydelser. Etablering af problemfri processer til at understøtte dine tekniske og driftsmæssige behov kræver stor ekspertise. Vores brancheførende produkteksperter har over 100 års ekspertise med vaskerier og har idriftsat over 1300 vaskehaller på globalt plan. Clax MASTER er en modulopbygget platform designet til at hjælpe dig med at håndtere alle områder af vaskeridriften med den ekspertise og support, du har brug for for at overholde branchestandarder og forbedre driftseffektiviteten.

Operational EfficiencyCommercial LaundryClax MasterCommercial Laundry

 

Vi tænker i bæredygtighed

I en verden, hvor vores forbrug overstiger de ressourcer, vores planet kan producere, er det de virksomheder, der investerer i nye smarte besparelser, der gør en reel forskel i branchen. Ved at fokusere på hele sengetøjets livscyklus, hjælper vi vores kunder med at forlænge sengetøjets levetid og optimere ressourceforbruget.

 

Med en holistisk tilgang, der sikrer, at vi skiller os ud fra vores konkurrenter, hjælper vores eksperter inden for tøjvask vores kunder med alt, lige fra udvælgelsen til vaskeprocessen og bortskaffelsen af sengetøj. Dette omfattende overblik over deres vaskedrift giver vores kunder ny viden, der forbedrer gæsteoplevelsen, reducerer omkostningerne og fremmer bæredygtighed.