Rengørings- og servicefirmaer

Thumbnail Thumbnail

For Diversey handler det om mere end produkter, når vi udvikler innovative løsninger, der skaber værdi for vores kunder inden for rengørings- og servicesektoren.

 

Det er ikke nemt at tilbyde rengøringsydelser til offentlige bygninger i det konkurrenceprægede marked, vi befinder os i. Hvad enten det er besparelser, bæredygtighed eller overlegen kvalitet, stiller dine kunder stadig større krav. Som global markedsleder inden for rengørings- og hygiejneløsninger forstår vi disse udfordringer. Og vi designer løsninger, der sætter dig i stand til at tilbyde effektiv rengøring af bygninger og anlæg. Ved at integrere det bedste inden for rengøringsmidler, -værktøjer og -maskiner i vores værdiskabende systemer hjælper vi vores kunder med at opnå driftseffektivitet og løse deres problemer med mere intelligente løsninger.

 

Support til rengørings- og servicefirmaer

Vi ser os selv som din samarbejdspartner. En samarbejdspartner, der skal hjælpe dig til succes. Vi samarbejder med dig om at forbruge mindre, spilde mindre og reducere omkostningerne – nu og i fremtiden. Vi er her for at hjælpe dig hvert eneste skridt på vejen til en mere lean og grøn drift understøttet af de bedste løsninger til service og vedligehold af bygninger.

 

Produktoptimering
Vi hjælper dig med at komme i gang med vores løsninger, herunder til rengøring af gulve og toiletter, lugt- og infektionskontrol og meget mere. Dette er med til at sikre kontinuitet i driften.

 

Dedikeret support
Vores teams inden for salg, markedsføring, tilbud og teknisk support står til rådighed for dit rengørings-/servicefirma hele døgnet rundt, alle ugens dage, så du og dine medarbejdere altid har adgang til pålidelige serviceydelser, der dækker alle dine rengøringsbehov.

 

Samarbejde med førende virksomheder og indkøbscentraler
Vi samarbejder med førende virksomheder og indkøbscentraler om at give vores kunder adgang til et stort udvalg af velafprøvede produkter.

 

BSC-træning
Vi vil gerne sikre os, at du får viden om best practice fra branchen og om de nyeste rengøringsteknologier. Derfor tilbyder vi dig og dine kunder praktisk træning.

 

Digitale værktøjer
Som kunde hos os får du adgang til vores hjemmeside med digitale værktøjer, du kan bruge til ”træning på farten”. Du får også adgang til produktionsinformation på vores platforme med e-læring og digitale værktøjer samt videoer og materiale til udskrivning.