Vedligeholdelse af bygninger
En systematisk tilgang til projektet

Thumbnail Thumbnail

En systematisk tilgang til rengøring

 

Hårde overflader og gulve er noget af det, der fylder allermest inde i en bygning. Hvis gulve og overflader ikke behandles efter anvisningen, kan det resultere i beskadigelse af gulvene og store omkostninger til udskiftning. Udfordringen for mange er at opnå de ønskede resultater for alt fra udseende til beskyttelse og sikkerhed i en tid, hvor budgetter reduceres, og tid og personale er en mangelvare. 

 

Vi har udviklet komplette og simple løsninger, der nemt kan implementeres og løser alle dine rengørings- og hygiejneproblemer. Vores sortiment består af rengøringsmidler til daglig rengøring af alle flader i dine bygninger; effektive rengøringsmidler til svære rengøringsopgaver og specialprodukter til fjernelse af særlige typer snavs og pletter eller specifikke hygiejnekrav. 

 

Kombineret med det rigtige udstyr samt de rigtige redskaber og serviceydelser hjælper vores Diversey-løsninger med at optimere præstationen og lønsomheden i din forretning, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning:

  • Lønsom vækst – livsnerven i din forretning. Diversey leverer løsninger, der understøtter dig i at nå ud til nye kunder, optimere eksisterende kontrakter, udvide dine serviceydelser og trænge ind på nye markeder, så du har de bedste forudsætninger for succes.

  • Optimering af arbejdskapital – Styring af de økonomiske ressourcer er afgørende for en sund bundlinje. Diversey hjælper dig med at strømline dine indkøb, reducere dit lager og minimere omkostningerne til vedligeholdelse af udstyr. Likviditet er af afgørende betydning for din vækst, så vores ambition er at hjælpe dig med at optimere dit forbrug.

  • Reducerede driftsomkostninger – Diverseys integrerede portefølje af løsninger er designet til at bruge mindre, spilde mindre og koste mindre.Vi ser rengøring i et mere holistisk perspektiv, der omfatter alt lige fra arbejdskraft til rengøringsartikler, kvalitet og økonomi. Vi hjælper med at gøre din forretning mere strømlinet, mere grøn og mere omkostningseffektiv.

  • Medarbejderpræstationer og sikkerhed – Det, der adskiller de gode fra de rigtig gode inden for servicebranchen er, om man får det bedste frem i sine medarbejdere og værner om deres sikkerhed. Diversey tager sikkerhed meget alvorligt og udvikler produkter, undervisning og support, der hjælper med at forebygge skader, inden de opstår.

  • Bæredygtighed – Bæredygtighed handler om den tredobbelte bundlinje: Menneskene, planeten og lønsomheden. Det handler om balance. Og det er netop dér, Diverseys forretningsmæssige fokus i lang tid har ligget. Hverdagsproblemer såsom indeklima, grønne rengøringsaftaler og miljøpåvirkningen har hurtigt vundet momentum og påvirker virksomheders indkøbsbeslutninger. Vi hjælper dig ikke alene med at tilpasse dig udviklingen. Vi hjælper dig også med at udvise lederskab.

  • Løbende innovation – En leverandørs fornemste opgave bør være at inspirere dig til, hvordan du kan forbedre og vækste din forretning. Når det gælder løsninger til vedligeholdelse af bygninger, er Diversey ledende på verdensmarkedet. Og vi har bred brancheerfaring inden for sundhed, detail, hotel og restauration, fødevareproduktion, emballage og meget mere. Henvend dig trygt til os, hvis du har brug for markedsviden, produktsystemer, metoder og support, der kan accelerere din vej til lønsom vækst.