Smitteforebyggelse
For at reducere risiko for smitte. Og opnå bedre hygiejneresultater.

Thumbnail Thumbnail

Vi leverer evidensbaserede løsninger til at reducere infektioner og forbedre hygiejnen for at opnå en sundere verden.

Vores totale løsningsmetode inkluderer videreuddannelse og ressourcer til at tackle nye udfordringer, udvikle evidensbaseret rengørings- og desinfektionsmetoder med produkter, der ikke kun forbedrer patientsikkerheden, men også øger produktiviteten – hvilket reducerer de samlede omkostninger ved pleje. Hver af disse komponenter er afgørende for at skabe løbende forbedringer.

Omfattende portefølje af infektionsforebyggende hygiejneløsninger

Diversey tilbyder en bred vifte af hygiejneløsninger, herunder integrerede rengørings- og desinfektionsløsninger og en patenteret Accelerated Hydrogen Peroxide® (AHP®) teknologi, der er hurtig, effektiv, ansvarlig og holdbar. Vi tilbyder en bred vifte af produkter til rengøring og desinficering af overflader effektivt og ansvarligt for personale og slutbrugere. Vores infektionsforebyggende løsninger driver øget produktivitet og patientsikkerhed for i sidste ende at skabe sikrere og mere tilfredsstillende plejemiljøer.

Oxivir: Sætter nye standarder for desinfektionsmidler

OxivirOxivir-desinfektionsmiddel er et alternativ til traditionelle desinfektionsmidler,  der sikrer hurtigvirkende, bredspektret desinfektion med forbedret rengøringsevne. Det er både skånsomt for personale- og patienter og samtidig mildt på de fleste overflader. Den aktive ingrediens, hydrogenperoxid, nedbrydes i vand og ilt på få minutter.

Click here to learn more.

 

Løsninger til håndhygiejne med IntelliCare: Smartere design og bæredygtig pleje

At forstå vigtigheden af ​​god håndhygiejne i arbejdet med at forebygge infektion er nøglen til at tilbyde løsninger, der er sikre og tilfredsstillende for personalet. IntelliCare-serien har verdens første hybride dispenser, og denne berøringsfri dispenser sikrer brugen af hånddesinfektion selv hvis batterierne løber tør, ved at skifte til manuel dosering.

 

IntelliCare: Smartere design for bedre sikkerhed

IntelliCareVores innovative berøringsfri hybrid-dispenser har yderligere den fordel, at selv hvis batterierne løber tør, kan dispenseren anvendes manuelt, og vil derfor aldrig være ude af drift.

Click here to learn more.

 

 

 

 

UV-C Disinfection technology providing a fast, effective, portable and affordable solution.

MoonBeam™3 har tre separat justerbare arme, der hver danner et bredt område med kraftig UVC-stråling. Apparatet, der har låsbare hjul, kan nemt flyttes og placeres de ønskede steder. UVC-hovedet kan udfoldes på få sekunder. Betjeningsenheden har to funktioner – dels styrer den processen, dels rummer den en bevægelsessensor, som under desinficeringen er med til at sørge for sikkerheden. Betjeningsenheden med det gule hylster beskytter armene og gør det nemt at transportere apparatet fra rum til rum.

 

MoonBeam™3: En ny og vinkel at UV-C-desinficere

MoonBeam 3MoonBeam™3's UVC-stråling desinficerer effektivt og præcist forurenede overflader i løbet af bare 5-10 minutter. Passer til overflader, der ofte berøres, som fx hele sengeområder, operationsstuer, badeværelser og -inventar, tastaturer, skærme og mobile arbejdsstationer. MoonBeam™3 har tre separat justerbare arme, der hver danner et bredt område med kraftig UVC-stråling. Apparatet, der har låsbare hjul, kan nemt flyttes og placeres de ønskede steder.

Click here to learn more.