Detailhandel – Beskyt dit brand og din forretning

Thumbnail Thumbnail

Takket være vores ekspertise og brancheteknologi kan vi tilbyde løsninger, der beskytter dit brand og vækster din forretning.

 

Vores viden og forståelse af vores kunders behov er grundlaget for vores succes over hele verden. Vores løsninger afspejler de udfordringer, vi ved, du har, og de succeskriterier, du har defineret for dine butikker.

Driftseffektivitet
Integrerede rengøringssystemer til lavest mulige ejeromkostninger eller træning på stedet – vi hjælper dig med at spare penge ved at optimere dine investeringer i produkter, personale, ressourcer og udstyr.

Kundeoplevelse
Renlighed og fødevaresikkerhed er afgørende for, at du kan fastholde dine kunder. Derfor er vores løsninger rettet mod områder som gulve, toiletter og fødevareafsnit for at mindske risici og sikre overholdelse af lovgivningen.

Bæredygtighed
En forretnings succes skal ikke være på bekostning af miljømæssig eller personlig sundhed. Derfor understøtter vi vores kunder med miljøvenlige løsninger, der tager højde for økonomisk og socialt ansvar.

Mennesker og sikkerhed
Faldulykker og beredskabsplaner – vores programmer kan hjælpe dine butikker med kontroller, udvidet rapportering og træning, øget personaletilfredshed og simple rengøringssystemer.

 

What We Do For You

Butikker skal være indbydende

Vidste du, at dårlig hygiejne og rengøring i butikken afholder ca. 50 % af forbrugerne fra at komme igen? Faktisk viser markedsundersøgelser, at langt størstedelen af forbrugerne vægter renhed, når de vælger, hvor de skal handle. Med andre ord er fremtoningen af dine butikker og de rengørings- og hygiejneløsninger, du bruger, lige så vigtige som dine produkter og serviceydelser.