The Internet Of Clean
En transformerende tilgang til rengøring

Thumbnail Thumbnail

Digital styring af rengøring

 

The Internet of Clean er en ny platform, der fjernovervåger udstyr, maskiner og drift gennem sensorgenererede data. Via dataanalyser får du fuld indsigt i drift, dosering, overholdelse af regler og standarder samt maskinernes ydeevne. Platformen indeholder en digital portal og intuitive dashboards, hvor brugere kan gennemgå data og trends. Disse kvantificerede data giver vores kunder værdifuld realtidsindsigt i driften i form af KPI'er, der nemt og hurtigt kan tolkes. Med denne dybdegående indsigt kan kvalitative standarder forbedres, samtidig med at omkostningerne til rengørings- og hygiejneprogrammer reduceres.

 

Den reelle værdi af The Internet of Clean ligger i at beskytte mennesker mod madforgiftning og hjælpe hospitaler med at reducere omkostningerne til infektioner erhvervet i sundhedsvæsenet. Det vil endvidere være med til at beskytte brands, forbedre kundetilfredsheden, spare vand og energi og øge arbejdsproduktiviteten, ligesom det vil kunne bruges til at fjernundervise medarbejdere. The Internet of Clean vil beskytte dig, dine børn og dine værdier og transformere hele rengøringsindustrien. Kombineret vil disse elementer transformere servicemodeller fra at være reaktive til proaktive og prædiktive. Med digital forbindelse til disse enheder vil virksomheder kunne fjernovervåge deres drift og på den måde forbedre produktivitet, sikkerhed og driftsresultat. The Internet of Clean vil bidrage positivt til vores kunders produktivitet, overholdelse af regler og standarder, driftsresultatet og bæredygtighed.

 

The Internet Of Clean kan være med til at give service en helt ny betydning. En fjernovervåget drift gør det muligt at forudse og håndtere eventuelle problemer, før de opstår, hvorved nedetider minimeres. Disse teknologier vil påvirke industrien på måder, vi aldrig havde drømt om. De vil få en revolutionerende betydning for måden, vi gør rent og måler resultater på. Nogle af de løsninger, der er omfattet af The Internet of Clean, er IntelliTrail®-, IntelliDish™-, IntelliLinen- og Intellibot®-robotter.

 

Diversey Learning Management System

Diverseys avancerede læringsstyringssystem effektiviserer læringen for både virksomhed, undervisere og medarbejdere.