Tøjvask
Værdi i alle trin af vaskeridriften 

Thumbnail Thumbnail

Effektiv og bæredygtig tøjvask til virksomheder over hele verden. 

 

Hvad enten det drejer sig om kvalitetssengetøj til dine gæster eller rene lagner til dine patienter, handler det om at tilbyde kunderne de mest effektive løsninger. Og det er lige præcis dét, vi hos Diversey bestræber os på: At levere innovative løsninger til tøjvask der ikke alene er omkostningsreducerende, men som også understøtter bæredygtighed og opfylder de behov, der gør sig gældende for netop din branche og dine kunder.

Vi tænker i bæredygtighed

Som global spiller lægger vi vægt på at tænke bæredygtighed ind i alle vores løsninger. Derfor søger vi også altid efter at udvikle nye, smarte og ressourcebesparende løsninger til vores kunder, der gør, at de samtidig opnår solid og reel vækst. Vi fokuserer på hele sengetøjets livscyklus og hjælper på den måde virksomheder med at forlænge sengetøjets levetid og optimere ressourceforbruget – på den måde bidrager vi til at beskytte både vores kunders brand og vores planet.

 

Vores eksperter inden for tekstilrengøring yder support lige fra udvælgelsen til bortskaffelsen af sengetøj. Det er denne holistiske tilgang, der gør, at vi skiller vi os ud fra vores konkurrenter, samtidig med at vores kunder får værdifuld viden og løsninger, der bidrager til en forbedret kundeoplevelse, reducerede omkostninger og en mere bæredygtig drift.

 

Fabric Care Icons