TASKI Intellibot-robotteknologi
Øget produktivitet uden ekstra arbejdsindsats

Thumbnail Thumbnail

TASKI Intellibot – førende inden for automatisk håndfri rengøring

TASKI Intellibot-robotter er en symbiose mellem avanceret robotsensorteknologi og al den funktionalitet, du finder i de allerbedste rengøringsmaskiner. Det betyder, at du opnår de bedste resultater i forhold til både kundeeffektivitet og samlede ejeromkostninger.

swingobot2000-efficiency_icons

Vind tid til de vigtige opgaver

 

De automatiske Intellibot-rengøringsløsninger fungerer ligesom en ekstra medarbejder. De fordobler effektiviteten af rengøringen, så det bliver nemmere at kontrollere de stigende omkostninger, vi oplever i rengøringsbranchen. Den nye Swingobot 2000 opfylder de krav og behov, mange virksomheder har for øget effektivitet. Ud over den økonomiske fordel opnår du med den nye Swingobot 2000 også et pålideligt, supereffektivt rengøringsresultat på en bæredygtig måde.

 

 

Fremragende brugervenlighed: En stor fordel ved denne avancerede løsning er den store touchskærm med simple selvforklarende ikoner. Det er også muligt at vælge sprog, ligesom du kan stille den intelligente software spørgsmål, så du kan få mere information om de enkelte menuer. Ud over at være en særdeles praktisk løsning har der været stort fokus på sikkerhedsaspektet af hensyn til brugeren og miljøet.