Intelligente løsninger
Løbende udvikling og forbedringer

Thumbnail Thumbnail

Diversey er førende på det globale marked for hygiejneløsninger og har brancheførende ekspertise inden for restaurationsbranchen.

 

Produkter og doseringssystemer

Produkter og systemer, der giver effektiv drift, sikkerhed og enkelthed. Rengøringsløsninger kræver ofte koncentrerede rengøringsmidler med sikkert, brugervenligt udstyr til opmåling og dosering. Diverseys systemer til opmåling og dosering er designet med tanke på opmåling og dosering, personalets sikkerhed samt brugervenlighed. Udstyret vedligeholdes af Diverseys tekniske specialister og udlånes gratis til vores kunder.

                  

Leasing af maskiner

Diversey forstår det miljø, du konkurrerer i, og hvordan dine forretningsløsninger påvirker såvel produktivitet som konkurrenceevne. Derfor samarbejder vi med nationale samarbejdspartnere om finansieringsløsninger, der understøtter dine forretningsmål. På den måde gør vi det nemt for dig at renovere eller opgradere dine opvaskemaskiner, matche betalinger til forbrug eller fastholde fleksibilitet, efterhånden som dine behov ændrer sig.

 

Serviceydelser og support

Alle Diverseys installationer følger samme proces for at sikre, at din drift påvirkes mindst muligt. Vi yder support til alt udstyr og alle rengøringsmidler hos dig. Diverseys kundeservice (800-supportlinje) holder åbent hele døgnet rundt, alle ugens dage.

 

Værdirapportering

Rettidig og korrekt rapportering er afgørende for Diverseys driftsaktiviteter. Vores serviceteams bruger avancerede rapporteringsværktøjer til at gennemgå, revidere og rapportere eksisterende og potentielle problemer samt driftsforbedringer.

 

Oplæring, træning og procedurer

Med alle vores produkter følger et omfattende oplærings-/træningsprogram. Hvad enten du har brug for oplæring i forbindelse med opstart eller løbende, eller måske endda et skræddersyet eller målrettet forløb, står Diverseys tekniske team klar til at klæde dine medarbejdere på til at betjene udstyret og bruge systemerne korrekt.

 

Program til indbydende restauranter

Markedsundersøgelser* viser, at en restaurants fremtoning er afgørende for kundetilfredsheden, hvor mange af gæsterne der kommer igen og positiv mund til mund-omtale. . . Derfor har det naturligvis også en væsentlig effekt på lønsomheden i din restaurant. Diverseys program til indbydende restauranter er designet til at sætte særligt fokus på rengøringen i restaurantens spiseområde samt restaurantens fysiske fremtoning, så du løbende oplever forbedrede rengøringsresultater og i sidste ende øget kundetilfredshed.

 

Bæredygtighed

Vi tror på, at bæredygtighed kan gå hånd i hånd med en sund bundlinje. Miljøvenlige løsninger er ikke alene lønsomme. Det er også god forretningspraksis, både nu og i fremtiden. Med miljøvenlige løsninger kan vi leve op til vores løfte om at passe på vores samfund. Dette er en central komponent i Diverseys etos.


Diversey tilbyder dig et program med:

  • Markedets bedste opmålings- og doseringssystemer med lavest mulige driftsomkostninger
  • Et skræddersyet oplærings- eller træningsforløb fysisk – eller digitalt på Diverseys e-læringsplatform
  • Landsdækkende service, hvor vi har fokus på at levere den løsning, der passer bedst til dig. Vores service omfatter fødevaresikkerhedskontroller.