Quattro Select
Rengøringsmidlet, der egner sig til alle opgaver!

Thumbnail Thumbnail

Fordelene ved Quattro Select-dispensersystemet

Reducerer sikkerhedsrisici på arbejdspladsen

Quattro Select fra Diversey er et supereffektivt vægmonteret system til mellemstore og store anlæg. Det aflåselige skab har plads til op til fire poser med rengøringskoncentrat. En 100 % sikker fortyndingsanordning sikrer, at personalet ikke kommer i kontakt med de koncentrerede rengøringsmidler.

Nøjagtig og ensartet dosering

Enheden er designet til forskellige typer brugere og produktkrav med nem og sikker påfyldning af sprayflasker, spande og gulvvaskere. Altid det rigtige blandingsforhold og optimal påfyldningshastighed, så du ikke spilder tid på ekstraarbejde på grund af over- eller underdosering. Koncentrerede produkter med farvekoder og hjælpemidler sikrer nem oplæring af brugere og forbedrer generelt effektiviteten væsentligt.

Diversey Quattro Select Concentrated Dilution Pouch

 

Miljøvenlig og omkostningseffektiv

Med to poser Quattro Select á 2,5 l får du op til 2.500 l færdigblandet produkt i den korrekte mængde. Dermed opnår du besparelser på transport og opbevaring af produktet samt mindre emballagespild, hvilket gør, at du samlet set får et mere miljøvenligt produkt, der mindsker dit miljøaftryk. Alle de rengøringsmidler, du dagligt skal bruge til rengøring af toiletter, overflader og gulve, er endvidere certificeret med EU's Ecolabel, så de opfylder de allernyeste krav.