Din pålidelige partner inden for gulvrengøring

Thumbnail Thumbnail

Brancheførende inden for løsninger til gulvrengøring med over hundrede års erfaring.

Diversey skiller sig ud ved at levere løsninger frem for produkter. Vi udvikler innovative løsninger, der overgår vores kunders forventninger til de resultater, de skal skabe, og som hjælper dem med at opfylde de mål, de har sat for gulvrengøring. Vores forudsætninger for dette er vores omfattende erfaring med og viden om gulvrengøring samt mange år i en markedsførende position.

 

Ved at kombinere innovative rengøringsmidler, redskaber, maskiner og suveræn support tilbyder Diverseys kvalitetsløsninger, der er mere bæredygtige og pålidelige til lavest mulige samlede ejeromkostninger.

 

Den ubestridte markedsleder inden for professionel gulvrengøring

Effektiv gulvrengøring starter med forståelsen af de behov, leverandører inden for bygningsvedligeholdelse har i dag. Diversey er den eneste virksomhed, der tilbyder en omfattende løsning til gulvrengøring, der kombinerer alt fra rengøringsmidler til redskaber, intelligente maskiner, uddannelse og support. Diversey er din pålidelige partner, og vi leverer totalløsninger. Gennem vores omfattende portefølje og løsninger hjælper vi vores kunder med at komme i mål med deres ambitioner for gulvrengøring med mere synlige resultater, effektivitet, bæredygtighed og sikkerhed.

 

Overlegen ekspertise og support inden for gulvrengøring

Vi er brancheførende og definerer vores succes ud fra vores evne til at hjælpe vores kunder med at beskytte deres brand og bundlinje. Derfor får du med alle Diverseys løsninger adgang til vores unikke erfaring, hvor vi trækker på vores viden inden for gulvrengøring og tilbyder branchens mest fyldestgørende support.

  • Bedste træning på jobbet
  • Skræddersyet udvikling af løsninger
  • En til en-konsultation i forbindelse med fejlfinding
  • Sikkerhedsløsninger til butikker