Programmer for socialt og samfundsmæssigt ansvar
Facilitator for liv

Thumbnail Thumbnail

Diverseys programmer for at tage socialt og samfundsansvar (CSR) giver os mulighed for at samarbejde med forskellige partnere rundt om i verden for at forbedre levevilkårene i de samfund, hvor vi opererer. Frivilligt arbejde for medarbejdere, katastrofehjælp og produktdonationer afspejler Diverseys bestræbelser på at være en god forretningborger.

Men det som adskiller Diversey fra andre virksomheder er, at vi udvider vores sociale ansvar til også at skabe fælles værdi. Ved at samarbejde med kunder og ikke-statslige organisationer kan vi imødekomme fælles sociale og miljømæssige udfordringer. Gensidigt fordelagtige programmer som Soap For Hope og Linens For Life adresserer alle tre bæredygtighedskomponenter med sociale, miljømæssige og økonomiske fordele.

 

SOAP FOR HOPE™

Mere end 7 millioner børn dør hvert år af sygdomme, der kunne forhindres ved håndvask. Og hvert år genererer et typisk hotel med 400 værelser 3,5 ton sæbeaffald. Affaldet ender enten på lossepladsen eller transporteres til et globalt genbrugsanlæg, der koster hotellerne enorme summer.

Derfor startede vi Soap for Hope, som lærer udsatte samfund, at drage fordel af hotellets sæberester og forædle dem til nye sæber.

Soap For Hope

 

LINENS FOR LIFE™

Linens for Life har et simpelt, men stærkt mål: at styrke og hjælpe mennesker der er ramt af katastrofer med støtte fra Diversey og vores hotelkunder. Ved hjælp af dette program kan flere familier i et samfund forsørge sig selv ved at omdanne sengelinned, som kasseres af hoteller, til nye og nyttige produkter, som de derefter kan sælge. Samtidig kan hoteller genbruge uønskede sengelinned på en måde, der gør en reel forskel, mens de hjælper mennesker, der har mistet alt, hvad de ejer i naturkatastrofer, og som bor i flygtningelejre.

Disse mennesker får grundlæggende træning i syning og brug af symaskiner doneret af Diversey. En lokal velgørenhedsorganisation er uddannet til at drive programmet. Når deltagerne trænes, kommer de til at arbejde i flygtningelejrenes kommunale bygninger og giver nyt liv til det linned, der er doneret af hotellerne. Produkterne inkluderer pudebetræk, tøjposer og simpelt tøj, som derefter sælges for at levere producenterne.

Linens For Life