Påvirkning af miljøet

Thumbnail Thumbnail

Sikkerhed

Som en multimilliardvirksomhed med aktiviteter i mere end 170 lande modtager, producerer, opbevarer og distribuerer Diversey enorme mængder materialer – fra råvarer til færdige produkter. I betragtning af den omfattende mængde materialer, som virksomhedens operatører i forsyningskæden håndterer hver dag, er det svært at tro, at arbejdsrelaterede skader kunne undgås. Og uden ekstrem udholdenhed ville det sandsynligvis være sådan.

 

Derfor er det en fantastisk præstation, at Diverseys globale forsyningskæde, der består af hundreder af medarbejdere overalt i verden, ikke havde nogen registrerede krav mellem 1. august 2018 og 31. januar 2019. Ikke en eneste. Selvfølgelig er dette ikke noget, man opnår med bare lidt held.

Global Safety Graph

I Diversey er vi stolte af alle de foranstaltninger, der indføres i løbet af året for at sikre deres medarbejderes sikkerhed. At nå denne milepæl på seks måneder er en bekræftelse på dette engagement og afspejler sikkerhedskulturen i Diverseys forsyningskæde, der er blevet udviklet og værnet om i flere år. Nogle af de vigtige dele af kulturen inkluderer ulykker, observationer af adfærd, løbende træning og integration af sikkerhed i det daglige arbejde.

 

Udvikling af forsyningskæden

Operationel ekspertise på alle Diverseys faciliteter er så meget mere end kvalitet, effektivitet og produktivitet. Vi fokuserer også på at finde nye måder at forbedre vores anlægs bæredygtighed på. Diverseys mål Facilitator for Liv sigter mod at reducere energiforbrug, drivhusgasser og affald med 10% og reducere vandforbruget med 5% inden 2025. Disse mål normaliseres i henhold til produktvolumen fra og 2018 vil blive brugt som en ny basislinje.

 

Ud over at skabe vores nye basislinje har vi designet en arbejdsgruppe i forsyningskæden, der identificerer bedste praksis og integrerer dem i vores globale produktionsfodaftryk. Der blev gennemført anmeldelser på Diverseys faciliteter rundt om i verden for at finde nye løsninger og afgøre, hvilke områder der skal forbedres. Da disse løsninger implementeres, forventer vi, at vores baseline fra 2018 vil bevæge sig i retning af vores mål for 2025.

Sustainability Report 2019