Kundespecifikke, bæredygtige løsninger

Thumbnail Thumbnail

Diverseys forpligtelse som facilitator for liv betyder, at vi beskytter liv ved at producere innovative løsninger, der gør mad, drikke og faciliteter sikrere og mere hygiejniske. Vores nære forhold til vores kunder hjælper os med at identificere ineffektivitet og reducere miljøpåvirkningen af ​​deres aktiviteter, samtidig med at vi sparer penge, sparer energi, reducerer vandforbruget –  og fjerner spild.

 

Ud over at reducere de samlede rengøringsomkostninger ved at sænke kundernes regninger introducerer Diversey også grøn kemi i sine innovationer. Vores biobaserede rengøringsprodukter består af vegetabilske råvarer i stedet for ikke-genanvendelige, oliebaserede kemikalier. Diversey overholder også vores politik for ansvarlige kemikalier for at undgå potentielt farlige materialer i dets nye formler.

 

Responsible Chemistry

 

Diverseys scorecard for bæredygtighed har tre teknologiplatforme: kemikalier, emballage og udstyr. Disse platforme indeholder kriterier for at identificere muligheder for at forbedre bæredygtigheden af ​​et nyt produkt ved at se nærmere på hvert trin i produktets livscyklus. På hver platform er der fem kategorier: råvarer, fremstilling, distribution og opbevaring, produktbrug og slutfase. For hver teknologiplatform er der op til 25 individuelle kriterier, såsom overholdelse af vores politik for bæredygtige kemikalier, indhold af vedvarende materiale, effektiv fremstilling, reduceret vandforbrug på kundernes faciliteter og genanvendelighed.

 

Vore scorecard har en teknisk ramme, der hjælper med at identificere måder at integrere yderligere bæredygtighedsattributter i projektet. Men den virkelige styrke ved metoden er at kunne fremme en diskussion mellem R&D, marketing og bæredygtighedsafdelingen tidligt i processen. Ved at stimulere tværsektoriel brainstorming i begyndelsen af ​​innovation kan vi undgå at gøre bæredygtighed til noget, vi kun gennemgår, når et produkt er lanceret.

25 Criteria for Sustainability